Solarstell

Solarstell heeft een groot scala aan montageoplossingen voor zonnepanelen. kenmerkend voor solarstell is dat het Robuust is en makkelijk en snel is te installeren. De profielen zijn universeel toepasbaar waardoor solarstell ondanks hun robuuste oplossing goed mee kan in prijs.

Voor ieder schuin dak een oplossing

Of de schuine daken nu met pannen, bitumen, staal, golfplaten of Kalzip gedekt zijn met SOLARSTELL® kan er altijd en gemakkelijk een passende opstelling samengesteld worden.

Profielen met optimale eigenschappen

De kokervorm van het extrusie-profiel geeft stijfheid aan de rail zodat er minder haken nodig zijn (de dakconstructie is bepalend). De haken worden per meter geplaatst. Hierdoor kan er niet alleen sneller maar ook efficiënter gewerkt worden (minder haken). Dit komt tevens het gewicht van de totale constructie ten goede.

SOLARSTELL® montagerail is getest onder de meest zware condities. Daarmee voldoet het materiaal aan de richtlijnen met betrekking tot dak-,wind- en sneeuwbelasting.

Duurzaam materiaal

De onderdelen van SOLARSTELL® opstellingen zijn vervaardigd uit aluminium en alle bevestingsmiddelen van RVS.

Platte daken montagemateriaal

Paneelsteunen Slim, snel, sterk en ongelimiteerd te koppelen.

De afmeting en hoogte van het dak, de ondergrond en het gewicht van de installatie zijn de bepalende factoren bij het plaatsen van zonnepanelen op platte daken. Met SOLARSTELL® kan er altijd en gemakkelijk een passende opstelling samengesteld worden.

Optimaal rendement

Voor het best mogelijke rendement van de beschikbare vierkante meters zijn er ‘landscape-’, ‘portrait-’ en ‘oost-west-’ opstellingen beschikbaar in verschillende hoekgradaties.

Stabiele montage

SOLARSTELL® is ontwikkeld voor de meest zware condities. De 3mm zware verbindingsprofielen maken het eenvoudig om voldoende ballast voor ieder situatie aan te brengen. Ballast is te plaatsen in zowel de basis als tegen de achterzijde. Verder kan het systeem afgesloten worden met zij- en achterplaten. Behalve een fraai uiterlijk zorgen deze er voor dat ook op licht te belasten daken zonnepanelen gemonteerd kunnen worden. De ballast kan worden gereduceerd tot < 10Kg/m2.

Duurzaam materiaal

De onderdelen van SOLARSTELL® opstellingen zijn vervaardigd uit aluminium en alle bevestingsmiddelen van RVS.