Over ADDSUN

logo addsun met teveel ruimteOver ADDSUN

Wij geloven in de mogelijkheden van zonne-energie

Overtuiging

ADDSUN is er al lang van overtuigd dat de echte doorbraak van zonnepanelen er aan komt. Zijn we inmiddels zo ver? Het is overduidelijk dat sommigen nog steeds moeten wennen aan de aanblik van zonnepanelen op het dak. Daar staat tegenover dat iedereen overtuigd is van de milieuvoordelen. Daar komt bij dat het voor particulieren erg makkelijk is om milieuvriendelijk te zijn aangezien de zonnepanelen een zeer duidelijk financieel voordeel bieden.

Al met al betekent dit dat we daadwerkelijk de verwachte doorbraak zien plaatsvinden. Dat is te zien aan het aantal zonnepanelen dat we in het straatbeeld tevoorschijn zien komen. Het blijkt ook uit de cijfers: In 2013 is het aantal zonnepanelen in Nederland verdubbeld. Ook voor 2014 wordt een flinke toename van het aantal geïnstalleerde panelen verwacht.

De ADDSUN formule

Zonnepanelen leveren de eigenaar op termijn een groot voordeel op, Niet alleen omdat er een duidelijke bijdrage geleverd wordt aan het milieu door het duurzaam produceren van energie, maar ook omdat er een duidelijk financieel voordeel te behalen valt. Voor het behalen van beide voordelen zijn er twee voorwaarden: De kwaliteit moet gegarandeerd zijn. Het systeem levert immers pas echt zijn voordelen als het ook daadwerkelijk langdurig meegaat. Daar bij komt dat de opbrengsten niet afhankelijk zijn van de aanschafprijs. Dus hoe scherper de prijs, des te groter de voordelen voor de eigenaar.

ADDSUN wil zich echter niet alleen richten op kwaliteit en prijs. Een zonnesysteem moet namelijk op maat gemaakt worden voor de gebruiker van het systeem. Alleen op die manier komen de voordelen daadwerkelijk tot hun recht. ADDSUN wil dan ook duidelijk haar klanten adviseren over de te maken keuzes. Daarbij geven wij een recht-toe-recht-aan advies. Open en eerlijk. U kunt dat op onze site bijvoorbeeld al zien aan het feit dat wij precies vertellen hoe wij de opbrengst van uw systeem bepalen, en hoe u dat zelfs eigenhandig kan controleren.

Kortom, de ADDSUN formule omvat gedegen kwaliteit, een scherpe prijs en een helder en controleerbaar advies.

De ADDSUN formule werkt

Vele klanten zijn u reeds voorgegaan. Enerzijds klanten die de kosten zo laag mogelijk houden en hun systemen zelf geïnstalleerd hebben. Anderzijds klanten die om een veelheid van redenen niet zelf willen of kunnen installeren en dit aan ADDSUN overlaten. Waarbij ADDSUN pas tevreden is als de klant tevreden is met de geleverde installatie.

Kijk voor een indruk van de geïnstalleerde systemen in onze fotogalerij.

Voor advies neem vrijblijvend contact met ons op of vul het offerte aanvraagformulier in.